Liliom Produkció

A Liliom Produkció Női Szinház 2020. augusztusában kezdte meg tevékenységét Tallós Rita színész-rendező vezetésével. Azóta, - a covid ellenére is – a legújabb Öreglányok című zenés komédiával együtt a formáció már a harmadik darabot állítja színpadra, az Anyám az őrületbe kerget, és az Anyatigrisek után.

A Liliom Produkciót, a hazai színházi és filmes életben jól ismert Tallós Rita színésznő, boulevard rendező alapította annak reményében, hogy Magyarországon, Európában, illetve a világon, egyedülálló módon, olyan női színházi struktúrát teremtsen, amelynek mottója: „Nők, nőkről, nem csak nőknek!” 

A Liliom produkció célja olyan minőségi szórakoztató színházi előadások színpadra állítása, amelyek különböző perspektívából mutatják be a nők életét, problémáit,  konfliktusait, valamint minden olyan témát, ami a nőket izgatja, érdekli, lelkesíti vagy éppen elkeseríti.

A produkció kreatív vezetője Tallós Rita, több nagysikerű és mind a mai napig futó előadás rendezője. Az anyád kínja és az Apád füle, Ágyban, párban (Royal Orfeum), a Naptárlányok (Pesti Magyar Színház) rendezése mellett három éve megálmodta a Menopauza című amerikai darab hazai színpadra állítását, amelynek magyarországi ősbemutatóját az ország top színházi előadásai között jegyzik, Hernádi Judittal Szulák Andreával, Náray Erikával és Tóth Enikővel. Ugyancsak újnak számít a Sue Fabish nevével fémjelzett Motherhood amerikai musical, amely Magyarországon 2021-ben Anyatigrisek címmel került bemutatásra. Az Anyatigrisek előadás tabuk nélkül, rengeteg humorral mutatja meg valójában mit is jelent szülőnek lenni. A koncert musicalt Király Linda, Fekete Linda, Szőlőskei Tímea, Fehér Adrienn szereplésével eddig csak Budapesten kívül láthatta a nagyközönség. A vidéki előadások zajos sikerét hamarosan a fővárosi nézők is élvezhetik, hiszen az előadás budapesti kőszínházi premiere április 23.-án lesz a RaM Színházban. Az Anyám az őrületbe kerget című stand-up komédiát sem kell sokáig nélkülöznie a humort kedvelőknek, hamarosan a 13. kerületi Angyalföldi József Attila Művelődési Központban lesz látható, Tallós Rita és Bajor Lili szereplésével.


© Minden jog fenntartva.