Hírek

PESTI MŰSOR interjú: „Legfőbb célom, hogy közösen éljük meg a sikert”

Az üzleti világból érkezett a kulturális szektorba, ahol az évek során neves társulatok előa­dá­sai­nak szervezésével, nagyszínpadi produkciók menedzselésével, valamint kommunikációjával fog­lal­ko­zott. Mígnem 2021-ben létrehozta saját vállalkozását, a színházi projektek menedzselésére
szakosodott New Season Produkciós Irodát. Timár Krisztina tulajdonossal, produkciós igazgatóval az iroda sokszínű és változatos műsorkínálatáról, a legújabb bemutatóról és a közösen megélt siker va­rá­zsáról beszélgettünk.
Tovább a teljes cikkre...


Mórahalomra érkezik az egyik legnagyobb utaztatott produkció, a Robin Hood musical. 

A nézők idén nyáron egy különleges helyszínen láthatják a musicalt, 2022. június 27.-én a mórahalmi Patkó Lovasszínházba érkezik az előadás. 

A Robin Hood musical ma Magyarországon az egyik legnagyobb utaztatott produkció.
A sztárfellépők, tánckar mellett, vonós-fúvós zenekar, kaszkadőrök, valamint a látványért felelős LED installáció is helyet kap az előadásban. A turné utazólétszáma több mint 70 fő. 

 

A musicalban feldolgozott legenda méltán a világ egyik leghíresebb története, hiszen olyan örök emberi értékekről szól, mint a hazaszeretet, a hűség, az igazság keresése, a szabadságvágy, melyek mindenkor, minden időben érvényesek.

A romantikus történet rengeteg humorral van átszőve, markáns karakterei szinte minden műfaj művelőit megihlették már. Az élő zenekarral játszott musicalben megtalálhatóak éppúgy megtalálhatóak az intim lírai jelenetek, mint a látványos tömeg- és táncképek, és természetesen nem maradhatnak el a kaszkadőr elemeket tartalmazó akciójelenetek sem.

Mindezek, valamint a szerzőpáros, a rendező és a szereplőgárda eddigi munkái biztosítékok a közönség számára a könnyed, de tartalmas szórakozására.

Főszerepben Békefi Viki.

Robin Hood – Kovács Áron
Lady Mariann – Békefi Viktória
Nothingami bíró – Balázs Csongor
Lord Gisborne – Gerner Csaba
Little John – Hajdú Steve
William – Vastag Tamás /Pesák Ádám
Tuck barát – Dancs János
Lady Mariann szolgálója – Palla Szabina
Oroszlánszívű Richárd – Szilasi Balázs

Koreográfus – Hajdu Anita
Jelmez – Papp Janó
Zene – Szomor György
Szövegkönyv – Miklós Tibor
Karmester – Ruff Tamás
Rendező – Szomor György

Öreglányok című zenés komédia bemutatója hamarosan a RaM Színházban
Öreglányok a RaM Színházban

 

 


© Minden jog fenntartva.